Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Mitt Event ‑ anmäl dig till digital arrangörsutbildning

Trots att de fysiska arrangemangen runt om i världen går på sparlåga finns intresset fortfarande för att arrangera. Utbildningen Mitt Event arrangeras av Örnsköldsviks kommun en gång per termin och riktar sig till dig som vill lära dig mer om att arrangera evenemang. Den 28 februari börjar vårens arrangörsutbildning och den 17 februari är det uppstartsträff för dig som är nyfiken och vill veta mer. Vårens utbildning kommer att vara digital och är kostnadsfri. Sista anmälningsdag är den 16 februari.

­­‑ Att planera och genomföra ett evenemang kan vara en snårig djungel, speciellt om du aldrig gjort det tidigare. Vem ska jag höra av mig till? Vilka tillstånd krävs? Hur når jag ut till rätt målgrupp? Det är bara några av de saker vi går igenom under arrangörsutbildningen. För den som har frågor om utbildningen tipsar jag om att delta under vår uppstartsträff, säger Oscar Sundelin, utbildningssamordnare för Mitt Event.

Mer information om utbildningen och anmälan hittar du här.

Aktuelltartikel publicerad av: Lisa Sundvall

2021-02-04