Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Förtydligande om brevutskick för rivningslov

Förtydligande om brevutskick för rivningslov

Ett brett utskick har gått ut till ett stort antal fastighetsägare i kommunen om rivningslov för nio lekparker. Kommunen vill nu förtydliga att inget rivningslov kommer att aktualiseras förrän det nya förslaget på strategi för kommunens lekparker är beslutat i samhällsbyggnadsnämnden.

-Strategin kommer att beskriva vilka av våra nuvarande lek- och generationsmötesplatser som kommer att omvandlas till nya mötesplatser och vilka som kommer att rivas. Vi vill därför förtydliga att inget kommer ske innan dess, säger Mikael Kristiansson, chef för trafik- och parkavdelningen.

Publicerad: