Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Dialog och synpunkter

Här hittar du information om hur du på olika sätt kan kontakt kommunen för att lämna synpunkter och felanmälan eller ställa frågor och skicka in medborgarförslag på sådant som rör kommunens verksamhet och utveckling. Här hittar du även information om aktuellt att tycka till om just nu, forum för engagemang, ungas inflytande och mycket mer. Se undermenyn för mer information.

Var med och påverka!

När kommunen arbetar med olika uppdrag och projekt för att utveckla och förbättra för dig som bor och verkar i Örnsköldsviks kommun har du som invånare ibland möjlighet att vara med och påverka.

Vad hände sedan?

Oavsett på vilket sätt du har varit med och påverkat samlas dina synpunkter, idéer och tankar ihop och sammanställs. Detta blir sedan på olika sätt underlag för det fortsatta arbetet i kommunen, exempelvis som en del i ett projekt eller inför politiska beslut.

Här är några exempel där invånare varit med och påverkat, ta del av vad som hände sedan:

  • Tyck till om detaljplan för Örnsköldsvik 8:24, del av – Stora torget

Arkiv med fler exempel på "vad som hände sedan".

Sidan uppdaterades

2020-12-16

Sidansvarig: